beats by dre cheap

Jahić: Ištuk se mora zabrinuti

Najraspoloženiji je bio Sanel Jahić, koji je postigao tri pogotka, a dva je dodao Boubacar, te jedan Bekrić, kojem je asistent bio upravo Jahić.
Nisam očekivao da ću positići tri pogotka, niti da će Željo dati šest, ali očekivao sam dobru igru. Bio sam raspoložen za igru prije utakmice, rekao je Jahić za Oslobođenje i dodao:
Kako se otvorilo moglo je na kraju biti i više pogodaka. U stvari, najbitnije je bilo dati prvi gol, jer smo u početku teško dolazili do gola. Buba je promašio dvije prilike, ja jednu, ali kada smo postigli prvi gol, odmah je bilo lakše. Jedinstvo se moralo otvoriti i završilo je našom ubjedljivom pobjedom.
Željezničar je u tri domaće utakmice postigao čak 13 pogodaka, od čega Jahić šest, a protiv Jedinstva ih je sa tribina gledao Ivo Ištuk, trener Čelika, protiv kojeg Željo igra u narednom kolu.
Željo u Zenici uvijek dobro igra. Susreti između nas i Čelika često su neizvjesni, a mi još nismo podbacili na Bilinom polju. Očekujem dobru igru, a Ištuk je imao šta vidjeti protiv Jedinstva. Odbrana je bila odlična, veza također, a napad još bolji. Ištuk se mora zabrinuti, riječi su Jahića, koji kaže kako on i suigrači ne razmišljaju još o derbiju protiv Sarajeva.
Sada nam je u glavi samo Čelik. Nakon trijumfa nad Jedinstvom Jahić kaže kako su i apetiti porasli... Cilj nam je biti među prve četiri ekipe. Smatram da trenutno nema jače ekipe od nas, rekao je Jahić, koji vjeruje da će Željo u narednim susretima igrati još bolje i efikasnije, s obzirom na to da se očekuje od Guve da i on uđe u golgetersku seriju.

SD Željezničar
http://sdzeljeznicar.blogger.ba
24/09/2007 10:39