beats by dre cheap

7.kolo Željezničar - Jednistvo 6-0

Jučer je Željo pred 4000 gledalaca napravio zulum Jedinstvu, nešto čega će se biščani dugo sjećati. U najavi ovog meča rekao sam kako je Jedinstvo klasična domaćinska ekipa dok je Željezničar na Grbavici nepobjediv u zadnjih 10 utakmica sa gol razlikom 33:7.

Željezničar je započeo u sastavu: Baotić, Kamber, Spahić, Mulalić, Vugdalić, Cocalić, Bekrić, Jahić, Štilić, Dialiba, Guvo. Gledajući prvih pola sata igre niko nije mogao učekivati da će jučer na Grbavici vidjeti 6 golova. U 31. minuti Jahiće je sa desne strane ubacio, a Bekrić je natrčao na tu loptu i poslao je u gol. Nakon primljenog gola Jedinstvo je bilo totalno izgubljeno jer su za 7 minuta uspjeli primiti 3 gola. Prvo je Jahić pogodio za 2-0 u 36., a zatim i Dialiba u 38. minuti. Tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme.

Nakon 10 minuta igre u drugom poluvremenu Dialiba postiže svoj drugi gol. Činilo se da su i jedni i drugi odustali i da će to biti konačan rezultat. Međutim, jahić nije dozvolio da tako ostane pa je do kraja utakmice postigao još dva gola u razmaku od 2 minute (80. i 82. minuta). Navijanje na ovoj utakmci je bilo zaista odlično, a pred kraj su se i zapad i sjever uključili u navijanje.

SD Željezničar
http://sdzeljeznicar.blogger.ba
23/09/2007 15:35