beats by dre cheap

5. kolo Željezničar - Sloboda 4-0

U 5. kolu Premier lige Željo je pregazio Slobodu sa visokih 4-0. Tuzlaci su najavljivali otvorenu igru, međutim kada je Jahić zabio u 18. minuti za 1-0 vidjelo se da od toga neće ništa biti te da će do kraja meč Sloboda igrati bunker i pokušavati spasiti čast na Grbavici. Na 2-0 povisio je Dialiba koji se upisao u strijelce nakon više od 360 minuta. Nakon napada slobode krenula je strašna kontra u kojoj je Štilić uposlio Dialibu.

U 40 sekundi drugog poluvremena 3-0. Na prizeman centaršut sa lijeve strane najbolje se snašao Dudo. Konačnih 4-0 postavio je štilić na asistenciju povratnika Jure Guve. Kada je ušao u igru, cijeli stadion je uzvikivao njegovo ime. Guvo se odužio na dobar način tako što je glavom uposlio Štilića kojem nije bilo problem poslati loptu u gol.

Nakon boda iz Mostara ovo je jedan savim drugi Željo kojeg želimo gledati u budućnosti. Ekipa je danas bila potpuno motivisana i nijedan pojedinac nije zakazao. Pitarsko-dušmanske tvrdnje da će Željo ispasti sad samo mogu biti san onim koji su u ratu i poslje njega radili na gašenju giganta sa Grbavice.

Posebno bih izdvoijo navijanje ko je bilo fantastično. Današnju utakmicu je pratilo 3500 gledalaca, a čak je i sjever navijao. Koreografija odlična.

SD Željezničar
http://sdzeljeznicar.blogger.ba
01/09/2007 23:43